Wat is een registerpodoloog
Een registerpodoloog is een erkende paramedische voetspecialist. Hij of zij heeft een vierjarige opleiding gevolgd en is in het bezit van het officiële diploma van Stichting Hoger Onderwijs Nederland.
De titel registerpodoloog is beschermd en staat geregistreerd in het landelijke kwaliteitsregister van de Stichting Loop waar al onze registerpodologen ingeschreven zijn.

Wat doet een registerpodoloog
Heeft u pijnlijke voeten? De registerpodoloog herkent en behandelt uw voetgerelateerde aandoeningen in het houding- en bewegingsapparaat. Patiënten met voetklachten en houdingsklachten van algemene aard en in verband met reuma, diabetes mellitus en perifere neuropathie kunnen terecht bij de registerpodoloog. De registerpodoloog werkt samen met andere disciplines in de zorg vanuit een multidisciplinaire benadering en stelt daarbij u als patiënt centraal.

De registerpodoloog is uw voetspecialist voor onder andere podotherapeutische behandeling en steunzolen. U krijgt uw paramedische voetzorg van onze registerpodoloog vergoed van vrijwel alle zorgverzekeraars.

Voor podologie kunt u terecht bij PodoDynamic.
Kijk op www.pododynamic.nl voor het maken van een afspraak of bel naar 078-6737150.