Over ons

Ons verhaal

Pododynamic  is vanaf 2008 gevestigd in het Podocentrum Hoeksche Waard. In 2001 in het klein gestart als de Rooij podologie in ’s Gravendeel en nu uitgegroeid tot een vertrouwd gezicht voor vele cliënten en verwijzers binnen en buiten de regio. Ons team van deskundige podologen staat op verschillende locaties voor u klaar om u van voetklachten in het houdings- en bewegingsapparaat af te helpen. U kunt bij ons terecht voor onder andere registerpodologie, sportpodologie en podoposturale therapie. Ook werken wij samen met andere disciplines om uw voet-, knie- , heup- en rugklachten nog beter te kunnen verhelpen.

Ilja de Rooij, Praktijkondersteuner

Mijn verhaal
‘Ik werk hier al vanaf de start van de praktijk, eerst in een schoenenwinkel en na de sluiting van de winkel in de praktijk zelf. Ik zorg voor het afleveren van de steunzolen, voer kleine reparaties en correcties uit en ben CadCam modelleur van uw steunzolen. Daarnaast doe ik de administratie en de boekhouding en kunt u bij mij terecht voor het maken van een afspraak of als u vragen heeft.’

Contact

Ilja de Rooij werkt flexibel van 8:30 tot 17:00 uur. U treft haar dus op verschillende dagen op onze hoofdlocatie in Puttershoek.

Email: info@pododynamic.nl
Tel. 078-6737150

Nicole Seelen, register(sport)podoloog

Mijn verhaal

‘In 2002 startte ik met de opleiding tot pedicure. Ik werkte daarna een tijdje als ambulant pedicure maar ik wilde graag meer weten over de voetzorg. Daarom volgde ik de opleiding tot registerpodoloog en registersportpodoloog. In 2006 liep ik stage bij PodoDynamic om alvast wat ervaring op te doen in het vervaardigen van inlegzooltjes. In 2009 kon ik als registerpodoloog aan de slag bij Excelsiorsport in Den Haag. Daar heb ik 5 jaar gewerkt en veel ervaring opgedaan. Ik volgde tussendoor nog een aantal curcussen (manele therapie van de voet en enkel, diabetische voetzorg, medical cure taping) om mijn kennis verder uite te breiden. Sinds maart 2014 ben ik weer terug bij PodoDynamic!’

Opleiding

  • Registerpodoloog A&B
  • Sportpodoloog A&B

Specialisaties

Sportpodologie, kinderpodologie en de diabetische voet.

Contact

U kunt op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag bij mij terecht op onze locatie in Puttershoek.
Op vrijdagochtend werk ik op de locatie Rotterdam Lombardijen en op vrijdagmiddag op onze locatie in Hendrik Ido Ambacht.

Email: info@pododynamic.nl
Tel. 078-6737150